010 5832727 info@daxxon.com

VAHAUKSET

Vahaukset

Miksi vahaus?

Vahauksen merkitystä lattioiden hoidossa ei voi korostaa liikaa. Suomen ilmastossa vahauksen merkitys on erityisen suuri, sillä maantiesuola, sekä hiekoitushiekka ja –sepeli kuluttavat lattioita erityisen tehokkaasti. Vaha on edelleen ainoa toimiva suoja lattioiden mekaanista kulumista vastaan. 

Hyödyt

Vahauksessa lattian pintaan luodaan yhtenäinen kova ja kestävä pinta, joka estää lian kiinnittymistä lattiaan ja suojaa alla olevaa lattiamateriaalia mekaanista kulutusta ja likaantumista vastaan. Ilman vahakerrosta lattiamateriaali kuluu aina väistämättä ja mikäli kuluminen jatkuu riittävän pitkään ei lattiaa saada usein enää pelastettua, vaan se joudutaan uusimaan.

Riskit

Lattioiden peruspesut (= vanhan vahan poistaminen) ja vahaus vaativat erittäin vahvaa osaamista ja ammattitaitoa. Käytettävät työmenetelmät ja aineet on aina valittava oikein käsiteltävän lattian ja poistettavan vahan tyypistä riippuen. Vääriä aineita tai menetelmiä käyttämällä on mahdollista pilata käsiteltävä lattiamateriaali. Daxxon Yhtiöt Oy kokeneet ammattilaiset osaavat hoitaa oikein erilaisten lattioiden vahaukset.

Vahva kokemus ja hyvä kalusto

Daxxon Yhtiöt Oy:llä on hoitanut toimintansa aikana jo useiden satojen erilaisten kohteiden vahaukset. Erilliset palvelutiimimme keskittyvät pelkästään vahauksiin ja erilaisiin perussiivouksiin. Tiimeillämme on käytössään erittäin monipuolinen kalusto kaikenlaisten kohteiden peruspesuihin ja vahauksiin.

Markkinoiden parhaat vahat ja kemikaalit

Vahauksemme hintaan sisältyy aina tarvittavat kemikaalit ja vahat. Käytämme ainoastaan markkinoiden johtavien valmistajien tuotteita, kuten sveitsiläisiä Wetrok Mepol-vahoja.

Peruspesut pääkaupunkiseudulla ja lähialueella

Tiimimme suorittavat peruspesut koko pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja lähikuntien (Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Nurmijärvi, Sipoo) alueella.

Daxxon Yhtiöt Oy

010 5832727
info@daxxon.com

PL 135
00121 HELSINKI

Siivouspalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Porvoo, Kirkkonummi

Palvelut

Yrityssiivous
Oppilaitossiivous
Myymäläsiivous
Porrassiivous
Peruspesut
Vahaukset