Isännöitsijät ja taloyhtiöt - Daxxon Yhtiöt Oy
010 5832727 info@daxxon.com

ISÄNNÖITSIJÄT JA TALOYHTIÖT

Siivouspalvelut Isännöitsijöille ja taloyhtiöille

 

Tarjoamme isännöitsijöille ja taloyhtiöille kattavat palvelut, jotka toimivat luotettavasti ja laadukkaasti, ilman että isännöitsijän tai hallituksen tarvitsee niihin puuttua.

Missiomme on helpottaa isännöitsijöiden työtä ja vähentää taloyhtiöiden ongelmia ja reklamaatioita.

”Jo yli 120 tyytyväistä taloyhtiötä luottaa palveluumme”

Miksi juuri Daxxon siivouskumppaniksi?

Helppous, luotettavuus ja kattavat palvelut ovat usein mainittuja syitä, miksi juuri Daxxon on valittu isännöitsijän ja taloyhtiön siivouskumppaniksi.

”Tarjous helposti”

Mikäli sinulla on siivoustarpeita tai ongelmia nykyisten siivouspalveluiden kanssa, yhteydenotto Daxxoniin riittää ja asiat alkavat rullaamaan. Hoidamme viipymättä kohteiden katselmukset, laadimme haluttaessa yhtiölle sopivan siivousohjelman ja teemme yhtiölle selkeän ja kilpailukykyisen tarjouksen kaikista tarvittavista siivouspalveluista.

”Mutkaton aloitus”

Mikäli pääsemme sopimukseen, Daxxon voi tehdä sopimukset puolestanne tai voimme halutessanne käyttää myös omia sopimusmallejanne.

Kohteen aloituksessa Daxxon hankkii yhtiöön aina kattavan siivousvälineistön ja perehdyttää yhtiöön huolellisesti oman nimetyn siivoojan. Asukkaiden turhien reklamaatioiden välttämiseksi toimitamme yhtiöön myös lyhyen tiivistelmän sovitusta siivousohjelmasta.

”Palvelua koko sopimuskauden ajan”

Kun taloyhtiö on Daxxonin siivouksessa, reklamaatiot yleensä loppuvat kokonaan. Mikäli niitä kuitenkin tulisi, voi yhtiön hallitus olla haluttaessa yhteydessä suoraan meihin, jolloin tulemme viipymättä paikalle tutkimaan ja tarvittaessa korjaamaan ongelman.

Daxxon ottaa hallintaansa myös taloyhtiöiden vuosittaiset perussiivoukset ja vahaukset. Me tarkkailemme jatkuvasti yhtiöiden kuntoa ja teemme ehdotukset ja tarjoukset tarvittavista töistä, omatoimisesti ja aina yhtiön todellisten tarpeiden mukaisesti.

Haluamme olla isännöitsijän ja taloyhtiön pitkäaikainen ja luotettava kumppani, emme rahastusautomaatti. Toimittamme sen mitä on tilattu, emme jotakin muuta.

”Erikoistöihin omat erikoismiehet”

Yrityksellämme on kaksi kokenutta ja kattavasti varustettua erikoissiivouksiin, sekä peruspesuihin ja vahauksiin keskittyvää tiimiä. Emme käytä töissämme alihankkijoita. Työmme laatu ylittää usein asiakkaan odotukset ja on tuonut meille paljon kiitosta.

”Vahvuutena verkostoituminen”

Välitämme havaitsemamme viat ja ongelmat omatoimisesti suoraan taloyhtiöiden huoltoyhtiöille, jolloin viat saadaan usein korjattua jo ennen kuin asukkaat ehtivät reagoida niihin.

Ikkunoiden tai mattojen pesuissa voimme ohjata asiakkaan suoraan luotettavienn yhteistyökumppaniemme palveltavaksi.

Yhteistyön neljä askelta:

1. Yhteydenotto / Tarjouspyyntö

2. Katselmus, siivousohjelma ja tarjous

3. Sopimus, tiedotus, hankinnat, perehdytys ja aloitus

4. Seuranta, tarvekartoitus, tarjoukset lisäpalveluista

Pyydä kohteeseesi tarjous

Lisävalinnat

9 + 5 =

Mikäli lähetätte useampia liitteitä, toimittakaa ne suoraan sähköpostiin info@daxxon.com