010 5832727 info@daxxon.com

PORRASSIIVOUS

Porrassiivous asuntoyhtiöille ja kiinteistöille

Yhtiön imago ja asukkaiden viihtyvyys

Hyvä porrassiivous ja muidenkin yleisten tilojen siivous on asia, jolla on paljon merkitystä. Kun uusi asukas tulee asuntonäytölle tai vierailija saapuu taloyhtiöönne. Ensimmäiseksi häntä vastassa on ulko-ovi ja sen lasi. Sisään astuttaessa edessä on aula ja sen matto. Niiden puhtaudella on suuri merkitys yhtiönne imagon kannalta ja on erittäin tärkeää että lasit, matot ja muutkin kohteet ovat aina siistit ja edustavat. Myös asukkaiden viihtyvyyden kannalta on tärkeää, että yleiset tilat, kuten sauna- ja pesutilat ovat puhtaat ja ne tuoksuvat raikkaalle. Daxxon Yhtiöt Oy on porrassiivouksen asiantuntija, joka ymmärtää muidenkin yleisten tilojen puhtauden merkityksen. Me tiedämme miten porrassiivous hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla, onhan siivouksessamme jo yli 300 porraskäytävää.

Peruspesut ja vahaukset

Vaha on lattian ainoa suoja, joka estää lattiamateriaalin pinttymisen ja naarmuuntumisen. Lattioiden säännöllisen peruspesun ja vahauksen merkitystä voi hyvin verrata auton moottoriöljyn ja suodattimen vaihtoon. Autot huolletaan yleensä säännöllisesti ja myös lattiat on syytä suojata yleensä vuosittain. Daxxon Yhtiöt Oy seuraa lattioiden kuntoa ja esittää kulloinkin tarvittavat toimenpiteet asiakkaan etua ajatellen. Mikäli lattiat ovat hyvässä kunnossa, usein riittää kevyempi pintapesu ja vahaus, eikä rahaa kannata tuhlata raskaaseen ja kalliiseen vahanpoistoon ja uudelleen vahaukseen. Kun porrassiivous on yrityksemme hoidossa me pidämme huolen siitä, että lattiat pysyvät kunnossa kustannustehokkaasti.

Kokenut tiimi

Daxxon Yhtiöt Oy:llä on porrassiivouksen lisäksi erillinen ammattitaitoinen peruspesu- ja vahaustiimi, jolta hoituvat peruspesut ja vahaukset laadukkaasti ja asiakkaiden kanssa sovitussa aikataulussa.

Hyvät välineet ja tinkimätön laatu

Peruspesu- ja vahaustiimimme on varustettu erittäin monipuolisella ja laadukkaalla välineistöllä, joilla hoituvat vaativatkin kohteet. Olemme tehneet jo useita vuosia mm. leikkaussalien peruspesuja ja vahauksia, joissa laadun pitää olla täysin virheetön. Samaa tinkimätöntä laatua noudatamme myös taloyhtiöiden vahauksissa ja porrassiivouksessamme. Asiakkailtamme tullut positiivinen palaute ja reklamaatioiden vähäisyys kertovat onnistumisestamme.

Laadukkaat aineet

Asiakastyytyväisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Siksi käytämme esimerkiksi vahauksissa ainoastaan markkinoiden laadukkaimpia vahoja. Porrassiivouksessa käytämme lattiaa hoitavia, vahaa sisältäviä puhdistus- ja suoja-aineita, jotka estävät likaa kiinnittymästä lattiaan ja pitävät lattiat hyvässä kunnossa. Vain osaavalla henkilökunnalla, hyvillä välineillä ja oikeilla aineilla saadaan porrassiivous hoidettua jatkuvasti laadukkaalla tavalla.

Nimetyt siivoojat ja hyvä perehdytys

Kohteillamme on aina nimetyt siivoojat ja heillä koulutetut varahenkilöt. Työnjohto on aina alussa mukana uusien kohteiden siivouksessa ja perehdyttää kohteen siivoojat työkohteeseen, sekä siellä käytettäviin työmenetelmiin, -aineisiin ja – välineisiin.

Laadunvalvonta

Suoritamme kohteissamme jatkuvaa laadunvalvontaa. Raportoimme asiakkaille havainnoistamme.

Vaihtuvuus nolla!

Hallitukset ja isännöitsijät vaihtuvat, mutta Daxxon Yhtiöt Oy pysyy! Onnistumisestamme kertoo parhaiten se, että yksikään meidät valinnut taloyhtiö ei ole vielä koskaan halunnut irtisanoa tai purkaa yhteistyötä kanssamme. Asiakkaidemme vaihtuvuus on siis tasan 0%.

Ota meihin yhteyttä, jotta voimme sopia kartoituskäynnin luonamme ja tehdä tarjouksen tarvittavista porrassiivous-palveluista.

Porrassiivous Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Porvoo, Kirkkonummi.

Daxxon Yhtiöt Oy

010 5832727
info@daxxon.com

PL 135
00121 HELSINKI

Siivouspalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Porvoo, Kirkkonummi

Palvelut

Yrityssiivous
Oppilaitossiivous
Myymäläsiivous
Porrassiivous
Peruspesut
Vahaukset