010 5832727 info@daxxon.com

SIIVOUSPALVELUT

Palvelut

Daxxon Yhtiöt Oy tarjoaa pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueella kaikki yritysten ja kiinteistöjen siivouspalvelut hyvällä asenteella, ammattitaidolla ja kokemuksella.

Laajaan ja nopeasti kasvavaan asiakaskuntaamme kuuluu mm. taloyhtiöitä, toimistoja, vähittäismyymälöitä, tuotantolaitoksia, oppilaitoksia, päiväkoteja, sekä yksityisiä terveyden- ja kauneudenhoidon yrityksiä. Erillinen kokenut ja hyvin varustettu peruspesu- ja vahaustiimimme palvelee kaikissa peruspesuihin ja vahauksiin liittyvissä tarpeissa.

Daxxon Yhtiöt Oy toimii yhteistyössä House Optima Oy:n kanssa. Käytössämme ovat House Optiman kehittyneet sähköiset työkalut, kuten toiminnanohjausjärjestelmä ja sähköiset talokirjat.

Kumppanimme Optima Kiinteistöpalvelut  pystyy tarjoamaan siivouksemme lisäksi kokonaisvaltaiset kiinteistönhoidon palvelut, kuten LVI- ja sähköjärjestelmien huollon ja ylläpidon, sekä mm. kiinteistöjen ulkoalueiden hoidon koko toiminta-alueellamme.

Mikäli yrityksellämme tai taloyhtiöllänne on mitä tahansa kiinteistön hoitoon tai siivoukseen liittyviä tarpeita, saat niihin kattavat palvelut kauttamme. Ota rohkeasti yhteyttä!

Daxxon Yhtiöt Oy

010 5832727
info@daxxon.com

PL 135
00121 HELSINKI

Siivouspalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Porvoo, Kirkkonummi

Palvelut

Yrityssiivous
Oppilaitossiivous
Myymäläsiivous
Porrassiivous
Peruspesut
Vahaukset