010 5832727 info@daxxon.com

PERUSPESUT

Peruspesut

Peruspesut erilaisiin kohteisiin

Daxxon Yhtiöt Oy:n peruspesu- ja vahaustiimit hoitavat monenlaisten kohteiden peruspesuja. Mikäli tarpeesi koskee esimerkiksi saunaosaston tai uima-alasosaston perupesua, keittiötilojen puhdistusta ja rasvanpoistoa, hissien- tai muiden rosteripintojen puhdistusta tai vaikkapa yläpölyjen imurointia tai tekstiilien puhdistusta, palvelemmee sinua mielellämme. Meiltä löydät ratkaisut lähes kaikkiin peruspesu- ja puhdistustarpeisiisi. Luonnollisesti hoidamme myös erilaisten lattioiden peruspesut, vahanpoistot ja vahaukset.

Kokeneet tiimit ja hyvä kalusto

Peruspesu- ja vahaustiimimme keskittyvät yksinomaan kyseisiin töihin, joista heillä on useiden vuosien kokemus. Tiimeillämme on käytössään hyvin monipuolinen välineistö monenlaisiin tarpeisiin, kuten erilaisia lattianhoito- ja harjakoneita, höyrypesureita, porraskoneita, tekstiilipesureita, sekä erilaisia välineitä esimerkiksi yläpölyjen poistoon.

Puhdistusaineet kaikkiin tarpeisiin

Käytössämme ovat myös tehokkaat ja monipuoliset siivous- ja puhdistusaineet, joilla erilaiset peruspesut hoituvat. Käytämme tilanteen mukaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä tuotteita, mutta erikoispuhdistuksissa vaaditaan joskus myös kovempia ja haitallisempia aineita. Suojaudumme silloin aina asianmukaisesti ja huolehdimme tarvittaessa henkilöstänne varoittamisesta ja suojaamisesta.

Peruspesut pääkaupunkiseudulla ja lähialueella

Tiimimme suorittavat peruspesut koko pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja lähikuntien (Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Nurmijärvi, Sipoo) alueella.

Daxxon Yhtiöt Oy

010 5832727
info@daxxon.com

PL 135
00121 HELSINKI

Siivouspalvelut Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Porvoo, Kirkkonummi

Palvelut

Yrityssiivous
Oppilaitossiivous
Myymäläsiivous
Porrassiivous
Peruspesut
Vahaukset