TurvasiivousTM

Ainoana yrityksenä Suomessa Daxxon Yhtiöt Oy tuottaa korkean turvallisuustason TurvasiivousTM - palveluita.

Turvasiivoojat

Turvasiivous-konseptissa siivoustyön suorittavat tarkkaan seulotut ja tarkistetut, erikoiskoulutuksen saaneet TurvasiivoojatTM.

Poikkeamien havainnointi

Turvasiivoojien saama koulutus auttaa heitä havaitsemaan kattavasti erilaisia häiriöitä ja poikkeamia tiloissa, joita he siivoavat. Siivoojat liikkuvat yleensä varsin laajasti ja säännöllisesti yritysten tiloissa, usein toimistoajan ulkopuolella, jolloin heillä on erittäin hyvät mahdollisuudet havaita monenlaisia poikkeamia.

Raportointi

Turvasiivoojat raportoivat havainnoistaan sovitusti asiakkaalle tai muuhun sovittuun paikkaan, kuten vartiointiliikkeelle tai kiinteistöhuollon palvelukeskukseen. Lisäksi Turvasiivoojat voivat esimerkiksi auttaa rajaamaan havaittua ja raportoitua vahinkoa, ennen muun avun saapumista.

Parantaa turvallisuutta ja pienentää riskejä

Turvasiivous parantaa asiakkaiden turvallisuutta vähentämällä mm. palo-, vesivuoto- ja tietoturvariskejä. Turvasiivouksen ansiosta monet ongelmat saadaan nopeasti kiinni ja niihin pystytään reagoimaan nopeasti, usein jo ennen kuin yrityksen työntekijät ehtivät itse havaitsemaan niitä.

Alentaa kustannuksia

Turvasiivous alentaa asiakkaiden kustannuksia pienentämällä erilaisia riskejä ja rajaamalla vahinkojen vaikutusta. Myös vakuutusyhtiöt voivat myöntää alennusta asiakkaille, jotka käyttävät Turvasiivous-palveluita.Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *